Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Παρουσίαση του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Ορμύλιας στην επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για τη βελτίωση του έργου τους: βήματα ‘εμπρός’ μέσα από εφαρμογές».




Το απόγευμα της Πέμπτης 26.6.2014, στο κτήριο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για τη βελτίωση του έργου τους: βήματα ‘εμπρός’ μέσα από εφαρμογές». Στην ημερίδα έγινε παρουσίαση της διαδικασίας, των εμπειριών και των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του προγράμματος: «Διευρυμένη Ενδοχολική Υποστήριξη» που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την επιστημονική καθοδήγηση του Α.Π.Θ. κατά το σχολικό έτος 2013-2014. Στο πρόγραμμα, ανάμεσα σε 21 ομάδες εκπαιδευτικών απ’ όλη την Ελλάδα, συμμετείχε διευρυμένη ομάδα εκπαιδευτικών του Γυμνασίου και του ΓΕ.Λ. Ορμύλιας.
Στην εκδήλωση, μεταξύ των ομιλητών ήταν ο διευθυντής του Γυμνασίου Παναγιώτης Ιωαννίδης, ο οποίος μίλησε εκ μέρους των καθηγητών της Ορμύλιας για τη συμμετοχή των δύο σχολείων στο θεσμό, καθώς και η καθηγήτρια του Γυμνασίου Κανέλλα Σκολίδου, η οποία μίλησε για την διοργάνωση της πρόσφατης ανοικτής εκδήλωσης των δύο σχολείων που απετέλεσε το επιστέγασμα της συμμετοχής στον καινοτόμο θεσμό της διευρυμένης ενδοχολικής υποστήριξης.
 

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πλήθος εκπαιδευτικών που παραβρέθηκαν στο αμφιθέατρο και πολύ περισσότερων που την παρακολούθησαν απ’ όλη την Ελλάδα ζωντανά μέσω ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας.