Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ενημέρωση για ιστοσελίδα ΚΕΣΥΠ Πολυγύρου (αρμόδια δομή για ενημέρωση σε θέματα σχολικού-επαγγελματικού προσανατολισμού στη Χαλκιδική)



Η νέα ιστοσελίδα του ΚΕ.ΣΥ.Π Πολυγύρου είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://kesyp.chal.sch.gr/ και εμπλουτίζεται καθημερινά με νέο περιεχόμενο.

Στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΣΥ.Π μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής, Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, Αγωγής Σταδιοδρομίας, Πανελλαδικών Εξετάσεων, κλπ.

Ταυτόχρονα, με στόχο την αμεσότερη ενημέρωση και επικοινωνία με μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, το ΚΕ.ΣΥ.Π Πολυγύρου διαθέτει πλέον και σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/kesypchal). Κάνοντας like στη σελίδα του ΚΕ.ΣΥ.Π. στο Facebook θα έχετε άμεση ενημέρωση στη φορητή σας συσκευή (κινητό, τάμπλετ, κλπ) ή στον υπολογιστή σας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να απευθύνετε ερωτήματα, γρήγορα και εύκολα (με άμεσο μήνυμα), για θέματα των αρμοδιοτήτων του ΚΕ.ΣΥ.Π. Συνήθως η απάντηση δίνεται την ίδια ή το αργότερο την επόμενη ημέρα.

ΚΕ.ΣΥ.Π Πολυγύρου

-------------------------------
ΚΕ.ΣΥ.Π Πολυγύρου
Χαρ. Τρικούπη 14
63100 Πολύγυρος
mail: mail@kesyp.chal.sch.gr
web: http://kesyp.chal.sch.gr
fb: http://www.facebook.com/kesypchal
tel. 2371021156 mob. 6973661733