Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ενδοσχολικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης 3Χ3 Γυμνασίου Ορμύλιας, σχ. έτους: 2016-2017.



Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, 24-02-2017, οι ενδοσχολικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης 3Χ3, μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Ορμύλιας, μέσω των οποίων αναδείχθηκαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες αγοριών (με νικήτρια ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές της Γ’  τάξης: Βουρβουτσιώτη Γεώργιο, Μποζίνη Αθανάσιο και Τσαμακδά Βασίλειο) και κοριτσιών (με νικήτρια ομάδα αποτελούμενη από τις μαθήτριες της Α΄ τάξης: Λιόλιου Ευαγγελία, Χασταμουρατίδου Κοραλία και Συκιώτη Θεοδώρα) του σχολείου.
Οι ανωτέρω τριάδες θα εκπροσωπήσουν το σχολείο στους διασχολικούς αγώνες καλαθοσφαίρισης Γυμνασίων της Χαλκιδικής, εφόσον διεξαχθούν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η υπουργική εγκύκλιος που αφορά τον νέο αυτό σχολικό αθλητικό θεσμό.
Συμμετείχαν συνολικά επτά ομάδες αγοριών και τρεις ομάδες κοριτσιών.
Οι μαθητές/μαθήτριες που δεν συμμετείχαν ως παίκτες χρησιμοποιήθηκαν στην γραμματεία των αγώνων και οι υπόλοιποι παρακολούθησαν ως θεατές.
Παράλληλα με τους διατμηματικούς αγώνες πραγματοποιήθηκαν: (α) διαγωνισμός βολών 3 πόντων (για τα αγόρια) με νικητή τον μαθητή της Β΄ τάξης Χατζηπολύζη Θεόδωρο και διαγωνισμός ελεύθερων βολών (για τα κορίτσια) με νικήτρια την μαθήτρια της Β΄ τάξης Μπόκια Παναγιώτα.
Ρόλο διαιτητών/κριτών είχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου: Ιωαννίδης Π. (Δ/ντής), Μπόκιας Ι. και Μάλλιου Φ..
Οι ενδοσχολικοί αγώνες ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές – νικητές και ηττημένους - για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους και κυρίως για το γεγονός ότι οι αγώνες ολοκληρώθηκαν σε απολύτως φιλικό και κόσμιο κλίμα χωρίς εντάσεις.