Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Ορμύλιας στην συγγραφή παιδαγωγικού βιβλίου για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.


  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15.6.2017 στον Πολύγυρο, στην αίθουσα του π. συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, επιμορφωτική συνάντηση με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου και του αντίστοιχου προγράμματος: «ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΦΗΒΕΙΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ - Καλές Πρακτικές στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», από την υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Χαλκιδικής κ. Μαρία Παπαδοπούλου και ομάδα εκπαιδευτικών από σχολεία της Χαλκιδικής που υλοποίησαν το εν λόγω πρόγραμμα και συνεργάστηκαν στην συγγραφή του σημαντικού αυτού παιδαγωγικού εγχειριδίου.
     Μεταξύ των εκπαιδευτικών που συνεργάστηκαν στο πρόγραμμα, συμμετείχαν και τρεις εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Ορμύλιας και συγκεκριμένα ο βιολόγος κ. Γιάννης Οικονομούδης, η φιλόλογος κ. Ελένη Ανθοπούλου και η καθηγήτρια Γαλλικών κ. Νατάσα Σάγγου.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Ορμύλιας για τη συμβολή τους στο σημαντικό και ιδιαίτερα χρήσιμο συλλογικό αυτό έργο!

Η παρακάτω φωτογραφία προέρχεται από την παρουσίαση της εργασίας των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Ορμύλιας στην εν λόγω εκδήλωση.