Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Εκδηλώσεις λήξης διδακτικού έτους 2016-17: Τελικός ενδοσχολικού τουρνουά βόλεϊ και έκθεση έργων μαθήματος Τεχνολογίας.

Επιστέγασμα της λήξης του διδακτικού έτους αποτελεί, σύμφωνα με την παράδοση των τελευταίων ετών του σχολείου μας, μία ανοιχτή αθλητική εκδήλωση καθώς και η έκθεση τεχνημάτων και κατασκευών που επιμελούνται μαθητές του σχολείου στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας, υπό την επίβλεψη του καθηγητή του μαθήματος της Τεχνολογίας κ. Μπόκια.



Κεντρικό αθλητικό γεγονός των εκδηλώσεων λήξης του διδακτικού έτους για το σχολείο μας ήταν ο τελικός αγώνας του ενδοσχολικού τουρνουά πετοφαίρισης (βόλεϊ) στον οποίο συμμετείχαν μικτές ομάδες (2 αγόρια – 2 κορίτσια) από κάθε τμήμα του σχολείου. Για την ιστορία, μία εκ των μικτών ομάδων της Γ΄ τάξης, ύστερα από έναν συναρπαστικό και αρκετά αμφίρροπο αγώνα, επικράτησε εναντίον μίας εκ των μικτών ομάδων της Β΄ τάξης. Τον τελικό παρακολούθησε το σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.



Στην έκθεση της Τεχνολογίας εκτέθηκαν πολλές ενδιαφέρουσες κατασκευές στις οποίες περιηγήθηκαν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και γονείς/κηδεμόνες των μαθητών που προσκλήθηκαν. Φωτογραφίες του συνόλου των έργων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση μπορείτε να δείτε μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που βρίσκεται στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας.